• Σοκ στη Βρετανία: Αυτοκτόνησε όταν ανακάλυψε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων στο κινητό του συντρόφου της - ΦΩΤΟ

  8:40 πμ, Τετάρτη 23 Οκτ 2019 8:40 πμ, Τετάρτη 23 Οκτ 2019

  Μία πωλήτρια απαγχονίστηκε όταν ανακάλυψε πορνογραφικό υλικό παιδιών στο κινητό του συντρόφου της ενώ εκείνος ήταν στην εργασία του, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα.

  Η 21χρονη Λίντια Ρόμπερτς αισθάνθηκε "παραβιασμένη και πληγωμένη" όταν ανακάλυψε το νοσηρό περιεχόμενο από ρωσικό site στη δεύτερη συσκευή κινητού του επιχειρηματία συντρόφου της, του 27χρονου Άνταμ Γουελς, την οποία είχε ξεχάσει σπίτι όπου συγκατοικούσαν.

  Αμέσως εξοργισμένη του έστειλε μηνύματα και είχαν λογομαχία. Όταν εκείνος επέστρεψε την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος, ο καβγάς συνεχίστηκε.Μάλιστα, δεν του χάλασε καθόλου η διάθεση και βγήκε έξω το βράδυ μόνος με φίλους και συναδέλφους.

  Αυτός ήταν που βρήκε τη φίλη του νεκρή όταν επέστρεψε στις 3.30 το ξημέρωμα σπίτι στο Ράντκλιφ του Μάντσεστερ. Ο διευθυντής εταιρείας προϊόντων ομορφιάς κατηγορείται από το δικαστήριο για την κατοχή πορνογραφικού υλικού και καταχωρίστηκε στο μητρώο των ενόχων για σεξουαλικά εγκλήματα επί πέντε χρόνια.

  Η κοπέλα είχε ιστορικό με απόπειρες αυτοκτονίας και έπαιρνε φάρμακα για την κατάθλιψη. Ήταν σε σχέση με τον Γουέλς για δύο χρόνια έως την τραγωδία στις 10 Ιουνίου 2017. Ο ιατροδικαστής τόνισε: "Ο Άνταμ και η Λίντια είχαν επικοινωνία με γραπτά μηνύματα. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων αφορούσε το υλικό που βρήκε εκείνη στο κινητό του Άνταμ Γουέλς. Εκείνος επέστρεψε σπίτι γύρω στο μεσημβρινό διάλειμμα και λίγο μετά που εκείνος έφυγε αυτή συνέχισε να του στέλνει μηνύματα. Αυτό συνεχίστηκε έως τις 19.00 περίπου και μετά δεν υπήρξε περαιτέρω επικοινωνία ανάμεσά τους".

  Ο Γουέλς βγήκε με φίλους και συναδέλφους και όταν επέστρεψε το ξημέρωμα τη βρήκε κρεμασμένη Κάλεσε την Άμεσο Δράση και ένα ασθενοφόρο αλλά η Λίντια ήταν νεκρή.

  Ο ιατροδικαστής είπε ενώπιον του δικαστηρίου: "Έλαβα υπόψιν μου όλα τα δεδομένα και συμπέρανα ότι η Λίντια Ρόμπερτς αυτοκτόνησε και είχε πρόθεση να το κάνει. Υπάρχουν αποδείξεις σχετικά με την ψυχική της υγεία και τη φύση της επικοινωνίας που είχε με τον σύντροφό της εκείνη την ημέρα. Είχε ιστορικό σε απόπειρα αυτοκτονίας και επιπλέον έπασχε από κατάθλιψη και γι' αυτό έπαιρνε αντικαταθλιπτικά. Δυστυχώς πέθανε στις 10 Ιουνίου 2017 όταν εντοπίστηκε κρεμασμένη στο σπίτι της από τον Άνταμ Γουέλς", ο οποίος καταδικάστηκε για την κατοχή 31 φωτογραφιών παιδιών.

  Η μητέρα της κοπέλας είπε ότι η κόρη της αισθάνθηκε πληγωμένη, παραβιασμένη και αηδιασμένη με όσα βρήκε στο κινητό του καθώς ο Άνταμ είχε επαφές με τα μικρά ανίψια της.

  Πηγή: Daily Mail

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα