Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στην πόλη Χάλε – Μία σύλληψη – Πυροβολισμοί και στην πόλη Landsberg

Βίντεο που μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ φέρεται να έχει καταγράψει την στιγμή που ένας ένοπλος άνοιξε πυρ έξω από συναγωγή και εστιατόριο στη γερμανική πόλη Χάλε. Ο άνδρας που φοράει κράνος και στολή παραλλαγής, όπως φαίνεται στο βίντεο, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και πυροβολεί αδιακρίτως.

Από την επίθεση στη γερμανική πόλη τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άγνωστος είναι ο αριθμός των τραυματιών.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τον αριθμό των δραστών με κάποια γερμανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για δύο και άλλα για τρεις.

Πληροφορίες της Leipziger Volkszeitung αναφέρουν ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους για τη σύλληψη ενός εκ των δραστών στη Λειψία.

Το μόνο που επιβεβαιώνεται έως τώρα είναι η σύλληψη ενός ατόμου, καθώς το ανακοίνωσε μέσω twitter η αστυνομία. Δεν δόθηκαν, όμως, πληροφορίες από την αστυνομία για την ταυτότητα του συλληφθέντα.

Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί με την αστυνομία να ζητάει από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τη Bild (αργότερα επιβεβαιώθηκε η πληροφορία από την αστυνομία) «έπεσαν» πυροβολισμοί και στην πόλη Landsberg, περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Χάλε. Δεν έχει ξεκαθαρίσει έως τώρα, όμως, αν συνδέονται τα δύο περιστατικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ