Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν: Όσοι νομίζουν ότι ο πλούτος της Κύπρου ανήκει μόνο σε εκείνους θα αντιμετωπίσουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας

Σε νέα προκλητική δήλωση προχώρησε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν σχετικά με την Κύπρο και την ανατολική Μεσόγειο.

Ο Τούρκος Πρόεδρος σε γραπτό μήνυμα του κατά την έναρξη συνεδρίου στην Άγκυρα με τίτλο ‘Ο Τελευταίος λόγος στην Κύπρο’ ανέφερε ότι “όσοι νομίζουν ότι ο πλούτος του νησιού και της περιοχής ανήκει μόνο σε εκείνους, όπως και σήμερα έτσι και στο μέλλον θα έρθουν αντιμέτωποι με την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων. Όπως υπερασπιζόμαστε τα δικά μας συμφέροντα ως Τουρκία, έτσι θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα να προστατεύουμε και τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων στο νησί και την ανατολική Μεσόγειο”.

“Συνεχίζουμε τις δραστηριότητες που ξεκινήσαμε μαζί με τους Τουρκοκύπριους αδελφούς μας στην ανατολική Μεσόγειο με δύο γεωτρύπανα και δύο ερευνητικά πλοία. Για να μπορούν αυτά τα πλοία μας να συνεχίζουν με ασφάλεια την εργασία τους ασκούν καθήκοντα οι δυνάμεις του ναυτικού και της αεροπορίας μας”, πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com, politis.com.cy

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ