Φρίκη στο Μεξικό – Εντόπισαν 29 πτώματα σε πλαστικές σακούλες – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αστυνομικές αρχές στο Μεξικό εντόπισαν 29 πτώματα μέσα σε πλαστικές σακούλες, οι οποίες ήταν πεταμένες σε έναν μυστικό τάφο στην πολιτεία Χαλίσκο.

Ο γενικός εισαγγελέας της πολιτείας Χαλίσκο Χεράρντο Σολίς δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων στην πόλη Σαποπάν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, οι ερευνητές έχουν μετρήσει 13 πτώματα των οποίων βρήκαν όλα τα μέλη, και 16 από τα οποία λείπουν κάποια.

Η κυβέρνηση της πολιτείας και ο γενικός εισαγγελέας επεσήμαναν ότι δύο από τα θύματα ήταν γυναίκες και τουλάχιστον τέσσερα είχαν ποινικό μητρώο, χωρίς όμως να διευκρινίσει τα εγκλήματα τα οποία είχαν διαπράξει.

Ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί καθώς συνεχίζεται η έρευνα, σύμφωνα με πηγή από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα που θέλησε να διατηρηθεί η ανωνυμία της.

Τα καρτέλ του Μεξικό συχνά απαγάγουν και δολοφονούν τους αντιπάλους τους, πολλούς από τους οποίους θάβουν σε μυστικούς τάφους που είναι διάσπαρτοι σε όλη τη χώρα.

Οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει αν ο ομαδικός τάφος συνδέεται με τη βία των καρτέλ ναρκωτικών, αν και στην πολιτεία Χαλίσκο έχουν την έδρα τους πολλά, ανάμεσά τους και το πιο διαβόητο του Μεξικού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ