Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν στο εδώλιο, η πρώην του στην αγκαλιά πασίγνωστου ηθοποιού – ΦΩΤΟ

Ενώ ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος άνδρας του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, προετοιμάζεται για τη δύσκολη δικαστική μάχη εναντίον των γυναικών που τον κατηγορούν για κακοποίηση και παρενόχληση, η τέως σύζυγός του, η Βρετανίδα σχεδιάστρια Τζορτζίνα Τσάπμαν ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή της και φέρεται να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Έιντριαν Μπρόντι.

Ήδη έχουν περάσει δύο χρόνια από το διαζύγιό της από τον πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ κα ιη ίδια δείχνει έτοιμη για το επόμενο βήμα. Όπως φημολογείται, τη γνωριμία με τον Μπρόντι την έκανε η Ελένα Κρίστενσεν τον Απρίλιο, στο Πουέρτο Ρίκο όπου το σουπερμόντελ παρουσίαζε τη σειρά μαγιό που είχε σχεδιάσει. Αρχικά είχαν γνωριστεί μέσω του Γουάινστιν αλλά η κανονική γνωριμία έγινε από το μοντέλο. Οι δυο τους απόλαυσαν μαζί τα κοκτέιλ τους με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο. 

Προφανώς, λένε τα δημοσιεύματα, είναι κάτι εντελώς πρόσφατο και για τους δύο, αλλά ο ηθοποιός είναι καταγοητευμένος και η Τζορτζίνα πανευτυχής έπειτα από πολλά χρόνια. Η σχεδιάστρια που ήταν παντρεμένη δέκα χρόνια με τον παραγωγό έχει μαζί του δύο παιδιά, την 9χρονη Ίντια και τον εξάχρονο Ντάσιελ. Περισσότερες από 90 γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση. Το διαζύγιό τους το 2017 φέρεται να κόστισε στον Γουάινστιν από 15-20 εκατ. δολάρια.

Πηγή: Daily Mail, Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ