Η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού για τον τραγικό χαμό της κόρης του – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τη συγκλονιστική στιγμή που βρήκε νεκρή τη 2 ετών κόρη του στο κρεβάτι της περιέγραψε ο βραβευμένος με BAFTA ηθοποιός Τζέισον Γουάτκινς προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης τόσο στο πάνελ συνομιλητριών του όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γουάτκινς φιλοξενήθηκε από την εκπομπή Loose Women και περιέγραψε τον τραγικό χαμό της 2χρονης Μοντ προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει για τη σηψαιμία.

Η Μοντ πέθανε πριν από 8,5 χρόνια. Αρχικά ο Τζέισον και η σύζυγός του Κλάρα Φράνσις πίστευαν ότι είχε γρίπη και όταν αυτό δεν περνούσε την πήγαν στον παθολόγο και μετά δύο φορές στα επείγοντα περιστατικά καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2011, οι γιατροί τους έδιωξαν από το νοσοκομείο. Η Κλάρα έβαλε την κόρη της για ύπνο. Το επόμενο πρωινό η άλλη κόρη του ζευγαριού ήρθε και τους είπε ότι δεν μπορούσε να ξυπνήσει την αδερφή της. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 2011 ο ηθοποιός βρήκε την κορούλα του νεκρή από σηψαιμία.

“Μοιάζει με ιστορία του Ντίκενς ότι κάποιος μπορεί να συμβεί αυτό στη σύγχρονη ιατρική. Είχε κατακλυσμιαία επίδραση στην οικογένειά μας. Την πρώτη φορά που αναφέρθηκε η σήψη ήταν έξι μήνες αργότερα, οπότε έκλεισε η ιατροδικαστική έρευνα. Η σηψαιμία κρύβεται κάτω από συμπτώματα. Στη Μάντι εμφανίστηκε με τη μορφή των αναπνευστικών προβλημάτων και με λοίμωξη στο στήθος” είπε ο ηθοποιός στην τηλεοπτική εκπομπή σοκάροντας το πάνελ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ