Μετανιωμένος ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας για τον γάμο του με την Ρωσίδα καλλονή – Τι ανακοίνωσε το Παλάτι

Ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας δήλωσε ότι “μετανιώνει για τις προσωπικές του επιλογές στην ιδιωτική του ζωή”, μετά τον γάμο του με την Ρωσίδα καλλονή, ο οποίος ήταν και ο λόγος της παραίτησής του από τον θρόνο της χώρας.

Η Rihana Oksana Veovodina παντρεύτηκε τον σουλτάνο Muhammad V πέρσι και μετά το σκάνδαλο και τις πιέσεις που δεχόταν, παραιτήθηκε, ενώ το ζευγάρι υποδέχθηκε και το πρώτο του παιδί.

Δεν άργησε όμως να έλθει το διαζύγιο και οι ισχυρισμοί του πρώην βασιλιά ότι το παιδί δεν είναι δικό του.

Το Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται “ο Σουλτάνος μετανιώνει για τις επιλογές που έκανε στην προσωπική του ζωή, οι οποίες προκάλεσαν σύγχυση στους κατοίκους της χώρας και οδήγησαν σε διαμάχες στα social media που τροφοδοτούνται από αναξιόπιστες διαδόσεις. Το Παλάτι είναι βαθιά αναστατωμένο και καταδικάζει τη διάδοση ιδιωτικών φωτογραφιών του σουλτάνου στα social media και των ανάρμοστων αναρτήσεων για την αυτού εξοχότητα και για τα προσωπικά του θέματα. Το Παλάτι αρνείται όλα τα σχόλια που είναι ψευδή και συνοδεύουν τις φωτογραφίες. Αυτός είναι ο λόγος που το Παλάτι του Kelantan Palace αποφάσισε να παρεκκλίνει και να απαντήσει στις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις που προβάλλονται στα social media”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ