Τα “άκουσε” ο Μπόρις Τζόνσον στο Λιντς – “Φύγε από την πόλη” του φώναζαν οργισμένοι πολίτες – ΒΙΝΤΕΟ

Ούτε λέξη κατάφερε να βγάλει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον στη φραστική επίθεση άνδρα στο Λιντς που στην ουσία του “έβαλε χέρι” λέγοντάς του ότι θα έπρεπε να βρίσκεται στις Βρυξέλλες να διαπραγματεύεται αντί να κάνει περιοδεία στο Λιντς.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός βρέθηκε στο Γιορκσάιρ και τη στιγμή που περπατούσε στους δρόμους της πόλης κάνοντας περιοδεία, συναντήθηκε με τον δυσαρεστημένο πολίτη: “Θα έπρεπε να είσαι στις Βρυξέλλες να διαπραγματεύεσαι. Δεν είσαι, είσαι στο Μόρλεϊ, στο Λιντς” του φώναξε εξοργισμένος. Ο Τζόνσον επιχείρησε να του εξηγήσει ότι η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη, αλλά ο άλλος άνδρας δεν άκουγε τίποτα: “Παίζεις παιχνίδια” τον κατηγόρησε.

“Πιστεύω ότι οι πολίτες θέλουν από εμάς είναι να αποχωρήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου” είπε ο Μπόρις Τζόνσον. Προτού καταφέρει να πει περισσότερα, άλλοι πολίτες παρενέβησαν και ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να σωπάσει ώστε να ακουστεί ο άλλος άνδρας.

Και δεν του έφθανε αυτή η επίθεση, στη συνέχεια άλλος ψηφοφόρος αφού τον χτύπησε στην πλάτη, του ζήτησε να φύγει από την πόλη του. “Σε παρακαλώ, φύγε από την πόλη μου” του είπε και ο πρωθυπουργός απάντησε: “Θα φύγω, πολύ σύντομα” ενώ στο Twitter αμέσως δημιουργήθηκε δημοφιλέστατο hashtag #PleaseLeaveMyTown.

Αρκετοί βουλευτές των Εργατικών χρησιμοποίησαν αυτό το hashtag για να προωθήσουν το βίντεο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ