Πλήρωσε ακριβά τον… ρομαντισμό – Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο επειδή αγόρασε εισιτήριο για να συνοδεύσει τη σύζυγό του στην πύλη

Το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης, Changi, είναι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο.

Κάποιοι όμως… έχουν και αρνητικές εμπειρίες. Η Αστυνομία της Σιγκαπούρης εξέδωσε προειδοποίηση προς τους επιβάτες και τους κατοίκους να μην κάνουν κατάχρηση των καρτών επιβίβασης και όλα αυτά μετά από τη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος αγόρασε εισιτήριο για να συνοδεύσει τη σύζυγό του στην πύλη.

Όπως αναφέρει το CNN, η κακή χρήση των καρτών επιβίβασης είναι αδίκημα στη Σιγκαπούρη, καθώς οι χώροι των δημόσιων συγκοινωνιών θεωρούνται “προστατευόμενα μέρη”.

Οποιοσδήποτε εισέρχεται από τις πύλες του Changi χωρίς να σκοπεύει να ταξιδέψει μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης μέχρι δύο χρόνια και πρόστιμο μέχρι 14.300 δολάρια.

Μάλιστα, 33 άτομα έχουν συλληφθεί με βάση τον συγκεκριμένο νόμο κατά τους πρώτους οκτώ μήνες του 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 27χρονος αγόρασε το εισιτήριο με μοναδικό σκοπό να περπατήσει μαζί με τη σύζυγό του μέχρι την πύλη επιβίβασης για την πτήση της και δεν είχε “σκοπό να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να φύγει από τη Σιγκαπούρη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ