Σάλος στο Ισραήλ: Σταρ του Game of Thrones καταγγέλλει ότι η Πρόνοια “απήγαγε” το μωρό της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

H ηθοποιός Game of Thrones Τζοζεφίν Γκίλαν καταγγέλλει τις κοινωνικές υπηρεσίες του Ισραήλ ότι της “απήγαγαν” την κόρη μέσα στη νύχτα. Η Βρετανο-ισραηλινή ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε ως η πόρνη Μάρεϊ στη θρυλική σειρά, ισχυρίζεται ότι μία γυναίκα από την Πρόνοια υπό την επίβλεψη δύο αστυνομικών πήρε μέσα στη μέση της νύχτας την 8 μηνών Γκλόρια από τη φίλο που έχει την επιμέλεια του παιδιού όσο εκείνη βρίσκεται σε θεραπεία για επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Τζοζεφίν ανήρτησε βίντεο που τράβηξε η φίλη της που πρόσεχε το παιδί και στη συνέχεια προχώρησε σε σειρά αναρτήσεων στο twitter καταγγέλλοντας την “απαγωγή” της κόρης της. Όπως είπε, η κοινωνική λειτουργός απείλησε τη φίλη της ότι θα τη στείλει φυλακή αν δεν παραδώσει το μωρό κατηγορώντας τις κοινωνικές υπηρεσίες ότι καταστρέφουν ζωές χωρίζοντας τη μάνα από το παιδί της χωρίς να έχει κάνει κάποιο λάθος. “Απήγαγαν το μωρό μου” διαμαρτύρεται η γυναίκα.

Δείτε εδώ το βίντεο

Η Γκίλαν εμφανίστηκε αρχικά στον δεύτερο κύκλο της σειράς σε έναν άγνωστο χαρακτήρα, ενώ επανήλθε στον τρίτο με το όνομα Μάρεϊ. Επανεμφανίστηκε στον τέταρτο, πέμπτο, έκτο και όγδοο κύκλο. Προτού πάριε ρόλο στο GoT, ήταν πόρνη και πρωταγωνιστούσε σε ταινίες ενηλίκων.

Η ίδια παραδέχεται ότι η σειρά “με έσωσε από την πορνεία και με έκανε πολύ πιο δυνατό άνθρωπο. Εργαζόμουν ως πόρνη και παράλληλα έκανα ταινίες X υπό το όνομα Σόφι Ο’ Μπράιαν, όταν είδα αγγελία σε site που ζητούσαν ηθοποιούς για κινηματογραφικό ρόλο. Αναζητούσαν νεαρές γυναίκες με φυσικό στήθος και χωρίς τατουάζ που δεν θα είχαν πρόβλημα να κάνουν γυμνή εμφάνιση. Οπότε τους έστειλα φωτογραφία. Μου απάντησαν ότι ενδιαφέρονταν και ενθουσιάστηκα γιατί ήταν μία θαυμάσια ευκαιρία να ασχοληθώ με την υποκριτική. Αλλά δεν είχα ιδέα πόσο θα μου άλλαζε τη ζωή” δήλωνε η Τζοζεφίν, η οποία έχει φτιάξει μία σελίδα όπου ζητεί στήριξη ώστε να πάρει την κόρη της πίσω.

“Πριν από 3 νύχτες οι κοινωνικές υπηρεσίες ήρθαν μέσα στη νύχτα, στις 12.30 το ξημέρωμα. Μαζί με την αστυνομία απήγαγαν την κόρη μου και την έδωσαν σε άλλη οικογένεια. Δεν μου επιτρέπεται ούτε να τη δω ούτε να έχω επικοινωνία. Δεν έχω ιδέα πού βρίσκεται. Δεν ήμουν εκεί όταν έγινε και δεν είχα ενημερωθεί για το τι έκαναν .Δεν έχω κάνει κάτι κακό ούτε η φίλη μου που την πρόσεχε” γράφει στη σελίδα υποστήριξης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ