Η δήλωση του Στίβεν Κινγκ για τον Τραμπ που θα συζητηθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στίβεν Κινγκ έχει γράψει μερικά από τα πιο δημοφιλή μυθιστορήματα – θρίλερ όπως το “The Shining” και το “It” και δεν έχει κρατήσει κρυφή την άποψή του για τον Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα πρόσφατα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε μπλοκάρει τον διάσημο συγγραφέα στο twitter.

Αυτή την εβδομάδα ο Κινγκ επανήλθε δηλώνοντας ότι πιστεύει ότι η διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ είναι πιο τρομακτική από τα βιβλία του.

Ερωτηθείς αν είναι ο Τραμπ πιο τρομακτικός από τους τρομερούς χαρακτήρες των μυθιστορημάτων του απάντησε “Η σύντομη απάντηση είναι ναι. Πιστεύω πώς είναι πιο τρομακτικός”.

Ο συγγραφέας είπε επίσης ότι είχε προβλέψει την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία πριν από τέσσερις δεκαετίες στο βιβλίο που έγραψε το 1979, “The Dead Zone.”

“Ήμουν σίγουρος ότι ήταν πιθανό ένας πολιτικός να γεννηθεί ο οποίος θα ήταν έξω από τα συνηθισμένα και που θα επιθυμούσε να πει οτιδήποτε μπορεί να κατακτήσει τους Αμερικανούς πολίτες”.

“Όλοι πίστευαν ότι ο χαρακτήρας αυτός έκανε τρελά πράγματα που κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφθεί ή να πιστεύει, μέχρι που εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ