Ήθελαν να τιμήσουν τη Μελάνια Τραμπ αλλά της έφτιαξαν άγαλμα που μοιάζει με… σκιάχτρο – ΦΩΤΟ

Έντονα σχόλια και διαμαρτυρίες έχει προκαλέσει ένα άγαλμα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, που φιλοτέχνησε γλύπτης στην πατρίδα της Σλοβενία. Και αυτό γιατί το άγαλμα μοιάζει περισσότερο με σκιάχτρο, παρά με την Μελάνια.

Ο αμερικανός καλλιτέχνης Μπραντ Ντάουνι προσέλαβε έναν ντόπιο καλλιτέχνη, τον Αλες Ζουπέβκ–ο οποίος ειδικεύεται στην γλυπτική με…αλυσοπρίονο– και του ζήτησε να φτιάξει το ξύλινο άγαλμα χρησιμοποιώντας τον κορμό ενός δέντρου. Το άγαλμα τοποθετήθηκε στην γενέτειρα της Τραμπ, την πόλη Σεβνίτσα.

Το ξύλινο ομοίωμα της Μελάνια φοράει ένα θαλασσί ταγέρ Ralph Lauren, αυτό που φορούσε στην ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της το 2017, και χαιρετάει τα πλήθη.Κάποιοι κάτοικοι της πόλης το χαρακτήρισαν “ντροπή” και άλλοι είπαν ότι θυμίζει περισσότερο την Στρουμφίτα παρά την Μελάνια.Η πόλη Σεβνίτσα έχει γίνει πόλος έλξης τουριστών από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη, το 2016, και η Μελάνια έγινε η Πρώτη Κυρία.Πολλοί τουρίστες επισκέπτονται το μέρος για να πάρουν μια γεύση από τα πρώτα χρόνια της Μελάνια Τραμπ, με τους κατοίκους να εκμεταλλεύονται το γεγονός δημιουργώντας μια σειρά προϊόντων με το όνομά της, όπως παντόφλες, τούρτες και burgers που θυμίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ.Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ