Σοκάρει μαρτυρία για τον Μπόρις Τζόνσον: Είναι ασταθής, απρόβλεπτος και βίαιος – ΦΩΤΟ

Ο διαπληκτισμός του Μπόρις Τζόνσον με τη σύντροφό του Κάρι Σάιμοντς φέρνει στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του φαβορί για την ηγεσία των Τόρις και την πρωθυπουργία.

Φίλη της πρώτης συζύγου του Αλέγκρα Μόστιν Όουεν αποκαλύπτει ότι είχε δεχθεί εκφοβισμό και απειλές από τον Τζόνσον για ένα περιστατικό που συνέβη ανάμεσά τους το 1989.

Η 51χρονη Λουίζα Γκόσλινγκ εκμυστηρεύεται ότι ήταν το 1989 όταν βρισκόταν στις Βρυξέλλες ως εκπαιδευόμενη για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ ο Μπόρις Τζόνσον είχε μετακομίσει στις Βρυξέλλες μαζί με την Αλέγκρα για να γίνει ο ανταποκριτής στην Ευρώπη για την Daily Telegraph.

Όπως αποκάλυψε η Γκόσλινγκ, η Αλέγκρα εγκατέλειψε τον Τζόνσον και της ζήτησε να τη φιλοξενήσει για μερικές εβδομάδες. Είχε κατακόκκινα μάτια και έδειχνε ότι βρισκόταν σε σοκ. Όπως αποκάλυψε η 51χρονη, κάποια στιγμή ο Τζόνσον την άρπαξε στη μέση του δρόμου και αφού την έσυρε σε ένα μπαρ κατηγόρησε τη σύζυγό του ότι διαδίδει ψέματα γι’ αυτόν. Όταν η γυναίκα αρνήθηκε να απαντήσει σε όσα τη ρωτούσε, κατηγόρησε την ίδια ότι είναι ψεύτρα και την απείλησε ευθέως “να προσέχει” αν αναφέρει οτιδήποτε απ’ όσα έλεγε η σύζυγός του για τη σχέση τους. “Είμαι 51 χρονών και τότε ήμουν 21. Πέρασαν 30 χρόνια κι όμως ακόμη τον φοβάμαι” εξομολογήθηκε η γυναίκα που τόνισε ότι αποφάσισε να μιλήσει τώρα που πληροφορήθηκε για τον νέο καβγά με τη νυν σύντροφό του που κατέληξε στην κλήση της Αστυνομίας στο σπίτι τους.

Όπως ισχυρίζεται η Γκόσλινγκ, ο υποψήφιος και φαβορί για την ηγεσία των Τόρις είναι “ακατάλληλος, ασταθής, απρόβλεπτος και ενδεχομένως βίαιος”.

Η Αλέγκρα και ο Μπόρις συμφιλιώθηκαν τότε για να έρθουν σε οριστική διάσταση τον Φεβρουάριο του 1990 ενώ πήραν διαζύγιο το 1993, μόλις 12 ημέρες προτού εκείνος παντρευτεί τη Μαρίνα Γουίλερ με την οποία απέκτησε παιδί πέντε εβδομάδες μετά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ