Οι «Γκρίζοι Λύκοι» βλέπουν να «στήνεται στην ανατολική Μεσόγειο παγίδα εναντίον της Τουρκίας» – Τι δήλωσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι στην Ανατολική Μεσόγειο με τον ηγέτη των «Γκρίζων Λύκων» ή πιο σωστά του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί να σχολιάζει με άκρως ανθελληνικό τρόπο τις πρόσφατες εξελίξεις και τα εντάλματα σύλληψης.

«Η ανατολική Μεσόγειος δεν θα δοθεί ποτέ πεσκέσι σε κανέναν», δήλωσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελι στο αρχικό του σχόλιο για τα διεθνή εντάλματα σύλληψης του προσωπικού του τουρκικού γεωτρύπανου Φατίχ.«Στην ανατολική Μεσόγειο στήνεται καθαρά παγίδα εναντίον της Τουρκίας, υποσκάπτεται, παραβιάζονται τα κυριαρχικά της δικαιώματα», συμπλήρωσε ο «συνέταιρος» του Ερντογάν στην εξουσία. 

«Η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από την «Ε/κ διοίκηση», όπως είπε αναφερόμενος στην Κυπριακή Δημοκρατία, «εναντίον του προσωπικού του Πορθητή και των διευθυντών των ξένων εταιρειών που συνεργάζονται με τη τουρκική κρατική εταιρεία πετρελαίου (ΤΡΑΟ) είναι παράνομη». «Οι Τουρκοκύπριοι δεν είναι μόνοι τους, η ανατολική Μεσόγειος δεν θα δοθεί πεσκέσι ποτέ σε κανέναν», υποστήριξε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί. 

Πηγή: Sabah

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ