Αθώα για την επίθεση με μαχαίρι στον σύντροφό της λόγω … ευφυίας – ΦΩΤΟ

Μία φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης κρίθηκε με απόλυτη επιείκεια αφούμαχαίρωσε τον σύντροφό της που είχε γνωρίσει μέσω Tinder επειδή κρίθηκε “πολύ ευφυής” για να φυλακιστεί. Η 26χρονη Λαβίνια Γουντγουόρντ επιτέθηκε στον σύντροφό της που τον συνάντησε μέσω της σελίδας γνωριμιών, με κουζινομάχαιρο, αφού είχε καταναλώσει αλκοόλ, στο κατάλυμά της στο Κολέγιο του Κράιστ Τσερτς.

Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με 18 μήνες αναστολή αφού παραδέχτηκε την επίθεση στον Τόμας Φερκλάουχ. Στη συνέχεια έκανε έφεση την οποία έχασε και το Πανεπιστήμιο είπε ότι αν επέστρεφε θα οδηγείτο ενώπιον Πειθαρχικής Επιτροπής.

Ενώ αναμενόταν να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο στις σπουδές της, έγινε γνωστό ότι αποσύρθηκε από το Πανεπιστήμιο. Μήνες μετά τη δικαστική της περιπέτεια βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο Ρώσου εκατομμυριούχου, που ο πατέρας του είναι και στενός φίλος του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ο δικαστής που την άφησε εκτός φυλακής επικρίθηκε ως πολύ επιεικής, καθώς έκρινε ότι η καταδίκη θα της κατέστρεφε την καριέρα ως καρδιοχειρουργού.

Η 26χρονη ισχυρίστηκε ότι είχε πολύ δύσκολη ζωή δίνοντας μάχη με ναρκωτικά και βίαιους πρώην συντρόφους. Ωστόσο, οι τρεις δικαστές που δίκασαν την έφεση έκριναν ότι η πρωτόδικη απόφαση με ανασταλτικό χαρακτήρα ήταν πολύ επιεικής.

Η Γούντγουορντ μαχαίρωσε τον φίλο της τον Δεκέμβριο του 2016 όταν την επισκέφθηκε στην Οξφόρδη. Όταν εκείνη αντιλήφθηκε ότι αυτός είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της επειδή αυτή έπινε υπερβολικά, εξαγριώθηκε και του επιτέθηκε με μαχαίρι. Επίσης, του εκσφενδόνισε ένα λάπτοπ, ένα ποτήρι και ένα βάζο.

Καθηγητής της είχε αναφέρει ότι ήταν μία εξαιρετική τελειόφοιτη και από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ιατρική έρευνα της τελευταίας 25ετίας.

Το όνομά της περιλαμβάνεται σε αρκετές μελέτες σε επιφανή ακαδημαϊκά βιβλία συνεισφέροντας στην έρευνα. Η φιλοδοξία της ήταν να θεραπεύσει τις καρδιοπάθειες. Τον Μάρτιο του περασμένου έτους η MailOnline αποκάλυψε ότι η 26χρονη βρήκε τον έρωτα στον 21χρονο Φίλιπ Καγκαλόφσκι, του οποίου ο πατέρας Κονσταντίν είναι στενός φίλος του Αμπράμοβιτς. Οι δυο τους μετακόμισαν στο νότιο Κένσινγκτον, στο δυτικό Λονδίνο και εκείνη εγκατέλειψε τις σπουδές της οριστικά καταστρέφοντας τις ελπίδες για λαμπερή ακαδημαϊκή καριέρα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ