Νέες πληροφορίες για το τρομακτικό τροχαίο του Ρέγες – Η τελευταία φωτογραφία του μέσα στο αυτοκίνητο

Ο δημοσιογράφος Nacho Abad από το περιοδικό Espejo Público δημοσίευσε νέες πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Ρέγες και έναν ξάδελφό του. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Juan Manuel Calderon (@turro19), που είναι και ο μοναδικός επιζών από το φοβερό τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον φάκελο της υπόθεσης το τροχαίο που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στο ύψος του Alcala de Guadaira (Σεβίλλη) ήταν το αποτέλεσμα της «αβλεψίας ή ανθρώπινου λάθους» του παίκτη.

Όλες οι ενδείξεις είναι ότι το όχημα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, αλλά δεν έχει ακόμα καθοριστεί το πόσο ακριβώς ενώ υπολογίζεται γύρω στα 237 χλμ/ώρα, αλλά γίνονται εκτενέστεροι υπολογισμοί για να καθοριστεί η ακριβής ταχύτητα του αυτοκινήτου κατά το χρόνο του ατυχήματος.

Το δεξί μπροστινό λάστιχο έσκασε και βγήκε εκτός πορείας. Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και από τους τρεις επιβάτες μόνο ο συνοδηγός σώθηκε. Η έρευνα επιβεβαιώνει ότι ο Ρέγες φορούσε ζώνη ασφαλείας, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί για τους άλλους δύο επιβάτες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ