Φανατικός αναγνώστης του “Game of Thrones” ο serial killer της Κύπρου

Λιγομίλητος και τυπικός παραμένει ο 35χρονος ίλαρχος που κρατείται για τα εγκλήματά του. Ο “Ορέστης”, λένε οι αξιωματικοί που τον συναναστρέφονται στα κρατητήρια, “δεν είναι ένας προβληματικός κρατούμενος και ακολουθεί το πρόγραμμα των κρατητηρίων με στρατιωτική πειθαρχία, ίσως λόγω της ιδιότητάς του ως αξιωματικού”. Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, δεν μιλάει πολύ και τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι στο κρεβάτι του κελιού του και διαβάζει.

Έχει προμηθευτεί τη σειρά βιβλίων του «Game of Thrones» του Τζορτζ Μάρτιν και όπως ανέφεραν οι πηγές του “Πολίτη” τα έχει καταβροχθίσει. Πρόκειται για σειρά φαντασίας που έχει γίνει τηλεοπτικό υπερθέαμα με εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όταν διαβάζει είναι τόσο απορροφημένος που δεν ενδιαφέρεται για τα όσα συμβαίνουν στα κρατητήρια. Τις άλλες ώρες ενημερώνεται από εφημερίδες και δεν μένει μόνο στα όσα γράφονται για τον ίδιο και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Σπανίως παρακολουθεί, ή καλύτερα ακούει χωρίς να βλέπει, τις ειδήσεις στην τηλεόραση.

Ό,τι όμως και αν κάνει η μέρα του κλείνει με την ανάγνωση των επτά βιβλίων Game of Thrones: Το παιχνίδι του στέμματος, Σύγκρουση Βασιλέων, Θύελλα από ατσάλι (Α και Β), Παγωμένες λεπίδες και Ματωμένο χρυσάφι, Βορά Όρνιων και Ο Χορός των Δράκων (Α και Β), Το κάλεσμα της φλόγας και Το σπαθί στο σκοτάδι.Πηγή: politis.com.cy

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ