Σε αποχή από το σεξ καλεί Χολιγουντιανή σταρ λόγω της νομοθεσίας – ΦΩΤΟ

Μία σύγχρονη Λυσιστράτη είναι σε εξέλιξη στην Τζόρτζια των ΗΠΑ καθώς η Αλίσα Μιλάνο, ηθοποιός και παραγωγός του Χόλιγουντ καλεί τις γυναίκες της Πολιτείας να απέχουν από το σεξ μέχρι τη στιγμή που οι νομοθέτες θα αποσύρουν τον νόμο που πέρασαν σχετικά με τις αμβλώσεις.

Συγκεκριμένα, η συντηρητική Πολιτεία και ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης πέρασαν νόμο που απαγορεύει τις αμβλώσεις αμέσως μόλις ακουστεί ο ασθενής καρδιακός παλμός, γύρω στην έκτη εβδομάδα κύησης δηλαδή.

Ωστόσο, αυτή η απόφαση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των καλλιτεχνών και των εταιρειών παραγωγής καθώς πολλές σειρές αλλά και ταινίες γυρίζονται στην Τζόρτζια καθώς έχει χαμηλή φορολογία και φθηνή διαβίωση.

Η πρώτη αντίδραση του Χόλιγουντ ήταν να αρχίσει εκστρατεία που καλεί σε μποϊκοτάζ των γυρισμάτων στην Πολιτεία, ενώ η Αλ΄σια μιλάνο το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Με αναρτήσεις της στο Twitter κάλεσε τις γυναίκες της Τζόρτζια να μην κάνουν σεξ έως ότου δικαιωθούν.

Όπως είπε, θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να σταματήσει η σειρά του Netflix “Insatiable” να γυρίζεται στην Τζόρτζια και συνέχισε: “Ενωθείτε μαζί μου και μην κάνετε σεξ έως ότου ανακτήσουμε την αυτονομία του σώματός μας. Προστατέψτε τον κόλπο σας, κυρίες. Άνδρες σε θέση ισχύος προσπαθούν να σας τον νομοθετήσουν #SexStrike”.

Η ανάρτησή της προκάλεσε αμφιλεγόμενα σχόλια τόσο από συντηρητικούς όσο και προοδευτικούς. Οι μεν την τρολάρουν οι δε φοβούνται ότι προωθεί την ιδέα ότι οι γυναίκες κάνουν σεξ μόνο για την ανδρική απόλαυση. Ωστόσο, η Αλίσια είναι αποφασισμένη και δεν κάνει πίσω θεωρώντας ότι όποια αντίδραση και αν προκάλεσε ήδη το θέμα συζητείται και είναι πολύ πιο σοβαρό απ’ όσο το θεωρούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ