Ζητούν να κοπεί το “Τατουάζ” στην Κύπρο – Το συνδέουν με τον serial killer

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κύπρο η τηλεοπτική σειρά ‘Το Τατουάζ’ με αφορμή την υπόθεση του serial killer που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Ορέστης”.

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει δέκτης παραπόνων καθώς δεκάδες πολίτες ζητούν τη διακοπή του ‘Τατουάζ’ που προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου. Στο επίκεντρο της σειράς είναι ένας serial killer με το όνομα Ορφέας και δεκάδες πολίτες τηλεφωνούν στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης καταγγέλλοντας πως επηρεάζεται αρνητικά το κοινό, συνδέοντας την με την υπόθεση του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, τα παράπονα που δέχεται η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για τη σειρά δεν αφορούν μόνο τη σύνδεση των γεγονότων της υπόθεσης του “Ορέστη”με τη σαπουνόπερα του Alpha, αλλά οι πολίτες θεωρούν πως η παρακολούθησή της και μόνο αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον δράστη, με αποτέλεσμα οι θεατές να επηρεάζονται αρνητικά, για αυτό και ζητούν τη διακοπή της σειράς. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης οφείλει να εξετάσει κάθε παράπονο που λαμβάνει από τους πολίτες και ενεργεί στα πλαίσια της νομοθεσίας.

Πηγή πληροφοριών: politis.com.cy

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ