“Ξεσκονίζουν” τις διαδικτυακές συνομιλίες του serial killer της Κύπρου

Εντατικές έρευνες σε όλα τα επίπεδα πραγματοποιούν οι Αρχές της Κύπρου, προκειμένου να εντοπίσουν αλλά και να αποκρυπτογραφήσουν τις διαδικτυακές κινήσεις του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Ορέστης”.

Ο 35χρονος ίλαρχος διατηρούσε προφίλ τόσο στον ιστότοπο γνωριμιών badoo όσο και στο facebook. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά την Κυριακή ενώπιον του Δικαστηρίου, κατά την έκδοση οκταήμερου διατάγματος προσωποκράτησης, οι ανακριτές διενεργούν έρευνες και εντοπίζουν όλα τα πρόσωπα με τα οποία μιλούσε ο ύποπτος στις διάφορες ιστοσελίδες από το 2016 μέχρι και την ημέρα της σύλληψής του.

Μέχρι σήμερα έχουν ληφθεί 350 καταθέσεις και αναμένεται να ληφθούν άλλες 150. Σύμφωνα με τους ανακριτές της υπόθεσης, εκτελέστηκαν εννέα εντάλματα έρευνας για σπίτια και αυτοκίνητα. Οι Αρχές εντόπισαν και αυτοκίνητο που είχε το 2016 ο 35χρονος. Σε αναμονή, επίσης, τελούν οι ανακριτές, αναφορικά με τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων από 352 τεκμήρια που ήδη έχουν παραληφθεί.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ