Τι είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας για τον “Ορέστη” και την πορεία των ερευνών – ΒΙΝΤΕΟ

“Καθετί που υπάρχει πρέπει να τεκμηριώνεται. Η ανάκριση είναι σε εξέλιξη” δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, στην εκπομπή “Για την Ελλάδα” στην ΕΡΤ με τον Σπύρο Χαριτάτο.

“Για τυχόν παραλείψεις που έγιναν με βάση τις δηλώσεις διαφόρων προσώπων, για το έχει γίνει πριν έχει διαταχθεί ήδη διοικητική έρευνα από τον αρχηγό της Αστυνομίας, η οποία είναι σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες, παραλείψεις ή αν έχουν διαπραχθεί πειθαρχικά ή ποινικά αδικήματα από μέλη μας” σχολίασε.

“Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει υπάρξει ένα μεγάλο ανακριτικό έργο μαζί με όλα όσα έχουν ειπωθεί από τον ύποπτο. 200 καταθέσεις έχουν ληφθεί και περισσότερα από 200 τεκμήρια. Οι έρευνες που γίνονται στα δύο σημεία για εντοπισμό τεκμηρίων. Είναι πολύπλοκο το έργο, συνδράμει και συμμετέχει το γραφείο διερεύνησης ηλεκτρονικού εγκλήματος, που τώρα αξιολογεί ηλεκτρονικά δεδομένα και όλα όσα υπάρχουν σε σχέση με το διαδίκτυο” ανέφερε.

“Η ανάκριση του συγκεκριμένου προσώπου συνεχίζεται, βρίσκονται ήδη εδώ εμπειρογνώμονες από το Ηνωμένο Βασίλειο που συνδράμουν τις έρευνες” συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ