Πυροβόλησε τον δίχρονο γιο του στο πρόσωπο επειδή μάλωσε με τη γυναίκα του – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας πατέρας πυροβόλησε στο πρόσωπο τον δύο ετών γιο του έπειτα από καβγά με τη μητέρα του παιδιού. Ο Μάικλ Κρίστοφερ Γκλανς, 32 ετών, από το Μίτσιγκαν, κατηγορείται για την επίθεση με όπλο στον Ράικερ Γκλανς, έξω από το σπίτι του στην κομητεία Τζάκσον.

Οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι ο 32χρονος εσκεμμένα πυροβόλησε τον Ράικερ στο πρόσωπο ενώ το παιδί καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της μητέρας του φορώντας τη ζώνη ασφαλείας.

Μόλις είχε μαλώσει με τη Νικόλ ΜακΚάρθι την οποία αμέσως μετά την επίθεση στον γιο του την κατεδίωξε και επιχείρησε να πυροβολήσει και την ίδια. Για καλή της τύχη το όπλο του έπαθε εμπλοκή και έτσι ο άνδρας διέφυγε χωρίς να πυροβολήσει τη γυναίκα.

Το αγοράκι έχει υποβληθεί σε πέντε επεμβάσεις μέσα σε ένα 24ωρο προκειμένου να γίνει ανάπλαση του προσώπου, αλλά και να αποκατασταθούν τα προβλήματα σε χέρια, μπράτσο και πνεύμονες. Όπως δήλωσε ο παππούς του αγοριού, οι χειρουργοί έβαλαν τιτάνιο στο πηγούνι του Ράικερ και έχουν ανακατασκευάσει το στόμα, τα ούλα και τη μύτη. Μετά το χειρουργείο έχει 100 ράμματα στο πρόσωπο και ακόμη η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη αν και σταθερή. Είναι συνδεδεμένος με αναπνευστήρα ενώ υπάρχει σωλήνας τροφοδοσίας στο στομάχι του για να τρέφεται.

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υποβληθεί σε ακόμη περισσότερες επεμβάσεις, ενώ θα πάρει μεγάλο χρονικό διάστημα για να συνέλθει. Χρήματα συγκεντρώνονται από δωρεές προκειμένου η οικογένεια να μπορέσει να αντεπεξέλθει. Η μητέρα του στέκεται στο πλευρό του, ενώ έχει άλλα δύο παιδιά.

Την Τρίτη θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση. Ο πατέρας του κατηγορείται για επίθεση με σκοπό τον φόνο και κρατείται με εγγύηση 10 εκατ. δολαρίων. Αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ