Φωτογραφία-ντοκουμέντο προκαλεί αμφιβολίες για τη μαρτυρία θύματος κακοποίησης από τον Μάικλ Τζάκσον – ΦΩΤΟ

Σάλο προκάλεσε το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland όπου δύο φερόμενα θύματα του Μάικλ Τζάκσον περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια την κακοποίηση που ισχυρίστηκαν ότι υπέστησαν από τον βασιλιά της pop.

Ωστόσο, μία εναέρια φωτογραφία αποκαλύπτει ότι η ιστορία του Τζέιμς Σέιφτσακ έχει κενά, καθώς ο άνδρας κατήγγειλε ότι ο Μάικλ Τζάκσον τον κακοποιούσε από το 1988-1992 και σε ένα δωμάτιο στον σταθμό τρένου της Neverland. Όπως αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία, όμως, ο σταθμός δεν υπήρχε καν το 1993, ενώ η άδεια για την κατασκευή του σταθμού εγκρίθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1993, όπως αποκάλυψε ένας από τους βιογράφους του Μάικλ Τζάκσον. Ο σταθμός λειτούργησε το 1994.

Ο Μάικ Σμόλκομ, Βρετανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, ο οποίος το 2016 έγραψε το «Making Michael» διέψευσε από την αρχή τους ισχυρισμούς του Τζέιμς Σέιφτσανκ, μιλώντας στη «Mirror Online». Όπως τόνισε, η μαρτυρία του Σέιφτσακ δεν μπορεί να είναι αληθινή.

Ο 41 ετών σήμερα Τζέιμς Σέιφτσακ δήλωσε ότι είχε κακοποιηθεί σε ένα δωμάτιο πάνω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Neverland, αλλά ο Σμολκομ αποκάλυψε άδειες που δείχνουν ότι ο σταθμός τρένου εγκρίθηκε για κατασκευή στις 2 Σεπτεμβρίου 1993. «Η ανακρίβεια στην ιστορία του Σέιφτσακ είναι αυτή», είπε. «Η κατασκευή του σιδηροδρομικού σταθμού στη Neverland δεν ξεκίνησε παρά το δεύτερο εξάμηνο του 1993 και δεν λειτούργησε μέχρι το πρώτο μέρος του 1994, όταν ο Σέιφτσακ ήταν 16 ετών» υποστήριξε.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ