Στη φυλακή Χολιγουντιανές σταρ για το πανεπιστημιακό σκάνδαλο – ΒΙΝΤΕΟ

Με ποινή φυλάκισης έως και 10 μήνες κινδυνεύει η “Νοικοκυρά σε απόγνωση” Φελίσιτι Χόφμαν μετά τη δήλωση ενοχής για εμπλοκή στο σκάνδαλο όπου εύποροι Αμερικανοί αγόραζαν θέσεις για τα παιδιά τους σε σχολές της ελίτ, όπως τα Πανεπιστήμια των Γιέιλ, Στάνφορντ και Τζορτζτάουν. Ωστόσο, η άλλη διάσημη κατηγορούμενη. η Λόρι Λάφλιν, που όλοι τη γνωρίσαμε ως συμπρωταγωνίστρια του Τζον Στάμος στη σειρά “Full House”, κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 2,5 ετών έπειτα από συμφωνία, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ΤΜΖ.

Η σταρ μαζί με τον σύζυγό της, σχεδιαστή μόδας Μάσιμο Τζιανούλι, κατηγορούνται για συνωμοσία ώστε να διαπράξουν απάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απάτη μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η οικογένεια φέρεται να έδωσε 500.000 δολάρια για να “εισβάλουν” στο σύστημα και να εξασφαλίσουν μια θέση για τα παιδιά τους σε ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Κατηγορούνται ότι είπαν ψέματα σχετικά με θέσεις που έχουν τα παιδιά τους σε ομάδες κωπηλασίας.

Η Φελίσιτι Χόφμαν και άλλοι 13 κατηγορούμενοι δήλωσαν ένοχοι και αναμένεται να τιμωρηθούν με ποινή φυλάκισης κάτω του ενός έτους. Στο σκάνδαλο εμπλέκονται τουλάχιστον 50 άτομα., με 14 γονείς να έρχονται σε συμφωνία.

Το βίντεο από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ