Γιαγιά βρήκε το… ελιξήριο της ζωής στους μικρότερους άντρες – Έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 200 – ΦΩΤΟ

Το μυστικό της νεανικής της ψυχολογίας μοιράζεται μία 57χρονη γιαγιά από το βόρειο Λονδίνο. η οποία ισχυρίζεται ότι οι ερωτικές σχέσεις με άνδρες κάτω των 30 ετών την κρατούν νέα και… ωραία.

Μέχρι στιγμής έχει ερωτική επαφή με περισσότερους από 200 άνδρες ενώ η αρχή έγινε με έναν 23χρονο το 2010 όταν πήρε διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγό της, ο οποίος ήταν 10 χρόνια μικρότερος. Διατείνεται ότι δεν την ενδιαφέρουν οι σχέσεις, ούτε είναι μονογαμική, ούτε θέλει να εγκαταλείψει την έντονη ερωτική ζωή επειδή είναι γιαγιά τεσσάρων εγγονιών.

Επίσης, δεν την ενδιαφέρει που κάποιοι από τους ερωτικούς της παρτενέρ είναι μικρότεροι και από τα παιδιά της ούτε επίσης για τη γνώμη των άλλων γυναικών. Ισχυρίζεται ότι η οικογένειά της είναι υποστηρικτική εφόσον αυτή είναι ευτυχισμένη με αυτόν τον τρόπο. Αυτήν την εποχή βγαίνει με 3 άνδρες και δηλώνει ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει.

Οι νεότεροι άνδρες απολαμβάνουν τη ζωή, δεν έχουν βαρίδια πίσω τους. Μεγαλύτεροι άνδρες προτιμούν τις νεότερες γυναίκες. Οι νεότεροι δεν επιζητούν μία μητέρα στις μεγαλύτερες γυναίκες παρά τα όσα πιστεύουν όλοι.

Η Γκέιλορ Έβανς παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο στα 18 και μαζί του απέκτησε 3 παιδιά. Χώρισαν 10 χρόνια μετά και παντρεύτηκε έναν άνδρα νεότερο κατά 10 χρόνια, το 1987. Οι δυο τους χώρισαν το 2010, ενώ έφυγε από το σπίτι τους το 2008, οπότε και εκείνη άρχισε να προσέχει νεότερους άνδρες. Όπως τόνισε, βγαίνοντας μαζί με τις κόρες της έβλεπε ότι έλκυε νέους άνδρες. “Δεν το πίστευα ότι με φλέρταραν. Και όμως. Έτσι το δοκίμασα με έναν 23χρονο” λέει η Γκέιλορ.

Τόνισε ότι αν και με τους περισσότερους εραστές της έχει 25 χρόνια διαφορά, όταν βρίσκεται στα σεντόνια μαζί τους, όλα είναι καλύτερα από ποτέ για εκείνη.

πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ