Παγκόσμιο κυνήγι θησαυρού: Η παραγωγή του Game of Thrones έκρυψε έξι “σιδερένιους θρόνους” – ΦΩΤΟ

Οι φανατικοί της τηλεοπτικής σειράς Games of Thrones, έχουν επιδοθεί σε ένα τρελό παγκόσμιο «κυνήγι θησαυρού» για να βρουν τον τελικό Σιδερένιο Θρόνο, ενόψει της 8ης και τελικής σεζόν της αγαπημένης σειράς.

Πέντε από τους έξι Θρόνους έχουν ήδη βρεθεί – σε απομακρυσμένες περιοχές που βρίσκονται ανά τον κόσμο, από τη Σουηδία και την Ισπανία μέχρι τη Βραζιλία και τον Καναδά.

Δύο τυχεροί Βρετανοί εντόπισαν μια από τις εμβληματικές καρέκλες στην αγροτική περιοχή Gloucestershire.Ο Alex Bowring και ο Tom Maullin-Sapey, από την Οξφόρδη, ήταν οι πρώτοι που βρήκαν θρόνο στο αρχαίο δάσος Puzzlewood Dean.Χρησιμοποίησαν διάφορα «κλειδιά» και tips που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο για να ανακαλύψουν το ακριβές σημείο του Σιδερένιο Θρόνου σ’ένα απίστευτα γραφικό σημείο που λέγεται ότι ενέπνευσε και τη σειρά των βιβλίων «Lord of the Rings» του J.R.R Tolken.

Μοιράστηκαν τις φωτογραφίες τους φυσικά στο διαδίκτυο.Άλλοι φανατικοί της σειράς του HBO βρήκαν άλλους θρόνους σε χιονισμένες περιοχές του Καναδά και της Σουηδίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ