Σοκαριστικό βίντεο: Ανυπεράσπιστη 12χρονη σε επίθεση νταήδων -Το συγκεντρωμένο πλήθος ζητωκραυγάζει

Σοκάρει η στιγμή που μία ανυπεράσπιστη 12χρονη μαθήτρια αρνείται πεισματικά να παλέψει με μία άλλη μαθήτρια που της επιτίθεται υπό τις ιαχές των συγκεντρωμένων συμμαθητών τους, που τον καλούν να τη λιώσει ενώ καταγράφουν τη σκηνή στα κινητά τους.

Η μαθήτρια, Καθολική στις θρησκευτικές της πεποιθήσεις, αρνείται να μπει στον κύκλο βίας απαντώντας στα χτυπήματα, ενώ η άλλη κοπέλα τη χαστουκίζει και οι συμμαθητές της την επικροτούν.

Στο ίδιο σχολείο στο δυτικό Γιορκσάιρ μία καθηγήτρια είχε τραυματιστεί θανάσιμα με μαχαίρι το 2014. Ο καβγάς είχε στηθεί νωρίτερα από μεγαλύτερους μαθητές οι οποίοι μάλιστα αστειεύονταν ότι πουλούσαν και εισιτήρια για τους θεατές. Η μαθήτρια που ασκεί bullying περίμενε τη 12χρονη στο πεζοδρόμιο φεύγοντας από το κολέγιο στο Λιντς.

Το κορίτσι αρνήθηκε ακόμη και να αμυνθεί ενώ η άλλη μαθήτρια της σκίζει την μπλούζα και ένας συμμαθητής της της κρατάει το φούτερ και της φωνάζει “χτύπα χαζή σκύλα”, ενώ ο μπούλης ετοιμάζεται να τη χτυπήσει. “Θα αφήσεις απλώς κάποιον να σε γρονθοκοπήσει; Αλήθεια;” την προκαλεί αλλά η καθολική μαθήτρια δεν αντιδρά. Φωνές “πάρτε εισιτήρια” ακούγονται ενώ ένα μεγαλύτερο αγόρι παραπονιέται: “Τι στο καλό καθόμαστε εδώ και μιλάμε; Με κάνατε να παρκάρω παράνομα για να παρακολουθήσω κάτι”

Η Η 12χρονη δέχεται το πρώτο χαστούκι αλλά δεν αντιδρά καθόλου. “Θα κάθεσαι να κλαις;” τη ρώτησε η δράστρια της επίθεσης. “Δεν κλαίω” της απάντησε κοιτάζοντάς τη θαρραλέα και χωρίς να λυγίζει ενώ το άλλο κορίτσι δείχνει να εκνευρίζεται που δεν καταφέρνει να έχει την απάντηση που επιθυμεί. Το σχολείο επιβεβαίωσε το περιστατικό αυτό αλλά τόνισε ότι έγινε εκτός σχολικών χώρων και πως οι εμπλεκόμενοι έχουν αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Το βίντεο από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ