Τον πυροβόλησε επειδή ροχάλιζε – ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα από τη Φλόριδα συνελήφθη επειδή πυροβόλησε τον σύντροφό της στο μπράτσο επειδή ροχάλιζε δυνατά ενώ κοιμόταν στο τροχόσπιτό τους.

Η Λόρι Μόριν, 47 ετών, συνελήφθη κατηγορούμενη για απόπειρα δολοφονίας και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης ενώ ο σύντροφός της διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν ατύχημα, ο άνδρας στην κατάθεσή του οδήγησε τους αστυνομικούς στην πεποίθηση ότι επρόκειτο για επίθεση καθώς η γυναίκα εκνευρίστηκε από το ροχαλητό του συντρόφου της.

Η Μόριν είπε στους αστυνομικούς ότι έπιναν ρούμι και έπαιζαν ένα παιχνίδι με χαρτιά. Όταν προσπάθησε να πιάσει ένα βαρύ κουτί το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας τον άνδρα.

Ωστόσο, το θύμα έδωσε μια άλλη εκδοχή του περιστατικού λέγοντας ότι η Μόριν τον πυροβόλησε έπειτα από καβγά για το ροχαλητό του. Όπως είπε τον ακολούθησε στην κρεβατοκάμαρα όπου τον σημάδεψε στο κεφάλι. “Άκουσα ένα δυνατό μπουμ και σηκώθηκα σε λίμνη αίματος με έναν έντονο πόνο στο δεξί μου χέρι” περιγράφει ο ίδιος το περιστατικό.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ