Τα προφητικά λόγια του Φλιντ: Αν μια μέρα νιώσω τελειωμένος, θα αυτοκτονήσω

Προφητική συνέντευξη για το τέλος του έδωσε το 2015 ο frontman των Prodigy, Κιθ Φλιντ, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσεξ, το πρωί της Δευτέρας.

Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της ζωής του ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα ταραχώδη παιδικά χρόνια και τις σκοτεινές περιόδους του.

“Δεν φυλάω τίποτα, τα εξαργυρώνω όλα τώρα. Πάντα είχα αυτό το πράγμα μέσα μου, όταν νιώσω τελειωμένος, θα αυτοκτονήσω. Τη στιγμή που θα αρχίσω να τα κάνω πάνω μου στο κρεβάτι μου τότε θα με δείτε να πέφτω στις ρόδες αυτοκινήτου” είχε πει τον Μάιο του 2015 στο FHM. “Ήταν μία σκοτεινή περίοδος, έπινα και έπαιρνα πολλά ναρκωτικά. Το πρόβλημα ήταν ότι είχα πολλά λεφτά, είχα και πάρα πολύ χρόνο και το μόνο που έκανα ήταν να ψάχνω για ποτό. Τα είχα κάνει όλα χάλια”.

Το 2009, μιλώντας στους Times, είχε πει: “Έκανα μια γραμμή τα χάπια και τα έπαιρνα και ξανά από την αρχή και έχανα την αίσθηση του πόσα είχα πάρει πραγματικά μέχρι να λιποθυμήσω. Πάντα είχε προβλήματα ψυχικής υγείας για να το πω έτσι. Είμαι απίστευτα αυτοκαταστροφικός” . Το απέδειξε θέτοντας τέλος στη ζωή του το πρωί της Δευτέρας οπότε βρέθηκε νεκρός.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ