Ιδιωτικό συμφωνητικό μίας μητέρας με τον γιο της για να του επιτρέψει τη χρήση κινητού – ΦΩΤΟ

Ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με 17 σημεία υπέγραψε μία μητέρα με τον 12χρονο γιο της προκειμένου να του επιτρέψει να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο.

Η Μελ Γουάτς από την Αυστραλία μοιράστηκε τον… 17λογο που ετοίμασε στο μπλογκ της προτείνοντας στις μητέρες να κάνουν το ίδιο ώστε να έχουν το κεφάλι τους σίγουρο.

Όπως είπε, στη λίστα του… τηλεφωνικού συμβολαίου που υπέγραψαν τα δύο μέρη και ο Άιντεν το τηρεί ευλαβικά, περιλαμβάνεται να παραδίδει το κινητό του πριν κοιμηθεί το βράδυ, να μην στέλνει μηνύματα πριν από τις 7.30 το πρωί και να πληρώσει όλο το κόστος σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς στη συσκευή του.

Αν παραβεί κάποιον από αυτούς τους όρους, θα πρέπει να παραδώσει το κινητό του και για να το ξαναπάρει θα πρέπει να τηρεί τους κανόνες, μεταξύ των οποίων είναι και να απαντά πάντα σε κλήσεις των γονιών του και αν δεν είναι δυνατόν να στέλνει μήνυμα. Επίσης, θα βγάζει φωτογραφίες ή θα τραβά βίντεο με άλλα άτομα μόνο να έχει λάβει την άδεια. Αν αλλάξει κωδικό θα πρέπει να ενημερώνει τους γονείς του αλλιώς θα του πάρουν το κινητό. Το συμβόλαιο θα ακυρωθεί μόλις ο Άιντεν κλείσει τα 15 του χρόνια, σε τρία χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ