Αυτός ο άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι ο κρυφός γιος του Κάρολου και της Καμίλα – Η Νταϊάνα το ήξερε – ΦΩΤΟ

Ένας 52χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι το παιδί του έρωτα της Καμίλα με τον πρίγκιπα Κάρολο όταν ήταν και οι δύο σχεδόν έφηβοι. Μάλιστα, όπως λέει ο Σάιμον Ντοράντ-Ντέι, η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα το γνώριζε και ήταν συντετριμμένη.

Ο άνδρας γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1966 στο Γκοσπορτ, κοντά στο Πόρτσμουθ, και υιοθετήθηκε από το ζευγάρι των Βρετανών Κάρεν και Ντέιβιντ Ντέι όταν ήταν 18 μηνών. Πλέον κατοικεί στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Όπως ισχυρίζεται είναι ο γιος της 18χρονης Καμίλα Σαντ αλλά και του 17χρονου πρίγκιπα Κάρολου.

Σε συνέντευξή τ ου στο περιοδικό “New Idea”, ο Ντοράντ Ντέι αναλύει τη θεωρία του ότι η Νταϊάνα ήξερε για τη γέννησή του και ήθελε να κάνει την “αποκάλυψη-βόμβα” λίγο πριν από τον θάνατό της το 1997. Μάλιστα, ο 52χρονος πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες όπου, όπως ισχυρίζεται, είναι πασιφανής η εκπληκτικό ομοιότητα που έχει το πρόσωπό του με αυτά της βασιλικής οικογένειας.

“Υπήρχαν κατά καιρούς αρκετές φήμες που περιέβαλαν τη βασιλική οικογένεια και η ύπαρξή μου ήταν μία από αυτές. Πιστεύω ότι η Νταϊάνα βρισκόταν ενώπιον των αποκαλύψεων που αφορούσαν και τη ζωή της, είχε αντιληφθεί πόσο είχε αδικηθεί και ετοιμαζόταν να προχωρήσει σε αποκαλύψεις” ανέφερε ο άνδρας που στη σελίδα του στο facebook, όπου υπογράφει ως Πρίγκιπας Σάιμον Κάρολος, αναρτά τις εξελίξεις στη “μάχη” του να αναγνωριστεί ως ο κρυφός γιος του πριγκιπικού ζεύγους. Ο άνδρας που έχει εννιά παιδιά εξήγησε ότι οι θετοί παππούδες του εργάζονταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο και πίστευαν πως ήταν το παιδί του Δούκα και της Δούκισσας της Κορνουάλης.

Πηγή: Daily Mail, New Idea

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ