Σάλος από την αποκάλυψη του Λίαμ Νίσον: Περπατούσα στους δρόμους οπλισμένος με σκοπό να σκοτώσω οποιονδήποτε “μαύρο μ@@@@@@@ο”

Σάλο προκάλεσε ο Λίαμ Νίσον όταν κατά τη συνέντευξη προώθησης της νέας του ταινίας στον Independent προχώρησε σε ρατσιστικά σχόλια.

Αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό βιασμού αγαπημένου του προσώπου. Ο 66χρονος σταρ ρώτησε το θύμα “τι χρώμα ήταν ο δράστης;” κι εκείνη απάντησε “ήταν μαύρος”.

Τότε όπως είπε ο Νίσον επί μία εβδομάδα περπατούσε στους δρόμους ελπίζοντας να πετύχει έναν “μαύρο μπάσταρδο” να τον σκοτώσει σε μία απαράδεκτη προσπάθεια εκδίκησης.

Παραδέχθηκε ότι ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή και έμαθε ένα πολύτιμο μάθημα από την απαράδεκτη αντίδρασή του. Πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι μεγάλωσε στη Βόρεια Ιρλανδία στη διάρκεια των ταραχών τον βοήθησε να αντιληφθεί το πρωτόγονο αίσθημα εκδίκησης και το πόσο καταστροφικό μπορεί να είναι αυτό.

Οι δηλώσεις βέβαια αυτές του διάσημου ηθοποιού δεν πέρασαν ασχολίαστες από χρήστες του διαδικτύου καθώς ξεσήκωσαν οργή για το ρατσιστικό περιεχόμενό τους.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ