Σάλος με gay πορνοστάρ – “Γύρισε” όργιο στο μετρό μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών – ΦΩΤΟ

Ένας ομοφυλόφιλος πορνοστάρ άφησε άναυδους τους επιβάτες του μετρό καθώς επιδόθηκε σε όργιο με τον συνοδό του το οποίο και κατέγραφαν σε βίντεο.

Ο 35χρονος Τζορτζ Μέισον και ο 24χρονος Νίκολας Μούλαν αδιαφόρησαν για την παρουσία του επιβατικού κοινού και προχώρησαν σε σεξουαλική επαφή η οποία διήρκεσε από τη στάση “Πλατεία Λέστερ” μέχρι τη “Λονδίνο-Βατερλό”, μία διαδρομή που διαρκεί πέντε λεπτά. Το ζευγάρι προχώρησε σε σειρά σεξουαλικών δραστηριοτήτων.”Ήταν εξοργιστικά ερεθιστικό, τόσο που δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας” έγραψε ο Μέισον στο twitter όπου ανήρτησε το επίμαχο βίντεο.

Βέβαια, όταν δημοσιοποιήθηκε το βίντεο, παρενέβη η Δικαιοσύνη και ο Μέισον καταδικάστηκε σε 18 μήνες κοινωνικής εργασίας και πρόστιμο 1.300 ευρώ αλλά και σε δικαστικά έξοδα περίπου 200 ευρώ.

Επίσης, ο Μούλαν, που αποκαλείται “Τόμπι” σε site ανδρών συνοδών. καταδικάστηκε με 12 μήνες κοινωνικής εργασίας και και σε επίσης δικαστικά έξοδα 200 ευρώ.

Και οι δύο παραδέχθηκαν τη δημόσια απρέπεια τον Ιούλιο 2017. Το ζευγάρι ήταν παλαιότερα ζευγάρι, αλλά όχι την εποχή που έκαναν σεξ, είχαν περάσει την ημέρα μαζί στο βόρειο Λονδίνο και αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του Μέισον στο Σάουθγουορκ. Αλλά τη στιγμή που ταξίδευαν. ξαφνικά άρχισαν και οι δύο να γίνονται ασυγκράτητοι και να προχωρούν σε ερωτική επαφή με ένα τρίτο άτομο να καταγράφει τα όργιά τους. Το βίντεο αναρτήθηκε στο youtube πέρυσι τον Φεβρουάριο.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ