Φρίκη στην Ελβετία – Σκότωσε με αγριότητα τα νεογέννητα δίδυμά της και τα έκρυψε μέσα στα άπλυτα – ΦΩΤΟ

Μία 23χρονη καταδικάστηκε σε μόλις ένα έτος φυλάκιση για τη δολοφονία του νεογέννητου μωρού της και τον θάνατο από αμέλεια του δεύτερου βρέφους.

Η Γιελίκα Σ. από τη Σερβία, κάτοικος Λουκέρνης, κυοφορούσε δίδυμα. Είχε χωρίσει από τον σύντροφό της καθώς αρνήθηκε να κάνει έκτρωση κι έτσι απέμεινε μόνη της. Βρισκόταν στο διαμέρισμα όπου ζούσε με τη μητέρα και την αδερφή της όταν άρχισαν οι ωδίνες τοκετού αν και βρισκόταν μόλις στον έβδομο μήνα της κυήσεως. Όπως η ίδια ομολόγησε στο δικαστήριο, δεν είχε ιδέα τι να κάνει και πανικοβλήθηκε. Γέμισε την μπανιέρα με νερό και αναζήτησε πληροφορίες στο Ίντερνετ.

Λίγο αργότερα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Όπως η ίδια ανέφερε, το μωρό δεν έκλαιγε φυσιολογικά. Σύμφωνα με την ελβετική Blick, στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα βρισκόταν και η μητέρα της κοπέλας, αλλά δεν άκουσε τον παραμικρό θόρυβο. Η 23χρονη έκρυψε το νεογέννητο κάτω από τα ρούχα της και αφού πήρε το κλειδί της αποθήκης από τη μητέρα της κατέβηκε στο υπόγειο. Εκεί χτύπησε το βρέφος σε έναν τοίχο και μετά το πέταξε στο πάτωμα προκαλώντας του πολλαπλές κακώσεις στο κρανίο και εγκεφαλική βλάβη. Στη συνέχεια τύλιξε το μωρό σε ένα μπλουζάκι και το έκρυψε σε ένα τεράστιο λούτρινο αρκουδάκι. “Απλώς τον έκρυψα εκεί. Δεν ξέρω τι περνούσε από το κεφάλι μου” ομολόγησε στο δικαστήριο.

Τριάντα μία ώρες αργότερα με τον ίδιο τρόπο γέννησε το δεύτερο μωρό της το οποίο επίσης γεννήθηκε χωρίς να κλαίει κι εκείνη το τύλιξε σε μια πετσέτα και το έκρυψε μέσα στο καλάθι με τα άπλυτα. Η μητέρα της τη μετέφερε στο νοσοκομείο όταν επέστρεψε σπίτι και τη βρήκε στο μπάνιο να αιμορραγεί.

Αστυνομικοί εκλήθησαν στο νοσοκομείο όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα μόλις είχε γεννήσει αλλά δεν υπήρχε ίχνος από βρέφος.

Η 23χρονη βρέθηκε ένοχη για τον φόνο του ενός από τα δίδυμα αγόρια της ενώ κρίθηκε επίσης ένοχη για τον θάνατο του δεύτερου από αμέλεια. Ο εισαγγελέας πρότεινε 8 χρόνια φυλάκιση αλλά η δικαστής τη φυλάκισε μόλις για ένα έτος και επιπλέον 22 μήνες σε υπό όρους απελευθέρωση, κρίνοντας ότι ήταν διαταραγμένη ψυχικά.

Πηγή: DAILY MAIL

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ