Η νέα τρέλα του διαδικτύου είναι γεγονός και ονομάζεται Bird Box challenge -ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Η νέα τρέλα του διαδικτύου είναι γεγονός και ονομάζεται Bird Box challenge.

Πρόκειται για μία διαδεδομένη τάση που αρχίζει να καταβάλει το Διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και έχει τέτοια κλιμάκωση που το Netflix έβγαλε ανακοίνωση για να προλάβει ατυχήματα.

Η αρχή έγινε με την τεράστια επιτυχία του Bird Box στο οποίο βλέπουμε τη Σάντρα Μπούλοκ να φοράει μαντίλι στα μάτια στο μεγαλύτερο μέρος του. Η ταινία έχει γίνει viral, δυστυχώς όμως «γέννησε» και μία επικίνδυνη τάση. Ουσιαστικά, όποιος συμμετέχει πρέπει να φοράει ένα μαντίλι στα μάτια για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να ζει με αυτόν τον τρόπο την καθημερινότητά του. Ήδη αναφέρονται τραυματισμοί, όπως είναι προφανές στο παρακάτω βίντεο:

Το Netflix έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση. Από τη μία η ταινία έχει κάνει αίσθηση και σε αυτό συνετέλεσαν τα social media, τα online σχόλια και τα memes. Από την άλλη βλέπουμε τώρα και την αρνητική πλευρά και θα είναι πραγματικά πολύ βαρύ για τη δημόσια εικόνα του να υπάρξουν τραυματισμοί από μία ιδιότυπη και επικίνδυνη μόδα που σχετίζεται όμως με μία ταινία του. Το ίδιο είδαμε το καλοκαίρι και με το τραγούδι του Drake «In My Feelings» που γέννησε το επίσης επικίνδυνο Kiki challenge.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ