Σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύντροφό της on camera – ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο από τη Βραζιλία όπου μία δικηγόρος υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της, πιλότο στο επάγγελμα.

Η Λουτσιάνα Σιζίμπρα κατέγραψε στο κινητό της τηλέφωνο όλο το σκηνικό της βίας που έζησε όταν ο επί τρία χρόνια σύντροφός της της επιτέθηκε και τη χτύπησε ενώ κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στο βίντεο, επιχείρησε να την πνίξει. Η γυναίκα αρχικά προσπάθησε να τον ηρεμήσει ζητώντας του να φύγει και να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχισε απτόητος τον ξυλοδαρμό. Αμέσως μετά το περιστατικό, η δικηγόρος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον 24χρονο άνδρα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνδρας που ήμουν μαζί του για τρία χρόνια, επιχείρησε να με σκοτώσει» δήλωσε η ίδια στο βραζιλιάνικο Globo. Όπως πρόσθεσε, το ξέσπασμά του προκάλεσε το γεγονός ότι ξέχασε ένα δώρο που τού είχαν φέρει οι φίλοι του στο μπαρ που είχαν δειπνήσει νωρίτερα. Είπε ότι έκρυψε το κινητό και το έβαλε να καταγράφει το επεισόδιο γιατί φοβήθηκε ότι τα πράγματα θα ξέφευγαν ακόμη περισσότερο.

Οι φωτό από τη Sun, το βίντεο από την Daily Mail – Περιέχονται σκηνές βίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ