Σοκάρει τη Ρωσία η δολοφονία 16χρονης κολυμβήτριας – Την έσφαξε ο σύντροφός της με 30 μαχαιριές επειδή του ζήτησε να χωρίσουν – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει η περιγραφή του φόνου της 16χρονης κορυφαίας κολυμβήτριας από τη Ρωσία Σάφια Ασκάροβα από τον πρώην σύντροφό της Νικίτα Μαλίγκιν, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν επειδή ήθελε να αφοσιωθεί στην καριέρα της και να διεκδικήσει με αξιώσεις Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο επίσης κορυφαίος κολυμβητής αλλά όχι τόσο επιτυχημένος όσο η Σάφια, τη μαχαίρωσε τουλάχιστον 30 φορές σε λαιμό, στήθος και κοιλιακή χώρα στο σπίτι της. Όπως ομολόγησε ψυχρά στους ντετέκτιβ “έχασα τον έλεγχο. Έβγαλα το μαχαίρι μου. Δεν μπορώ να θυμηθώ που τη μαχαίρωσα ακριβώς. Θυμάμαι το μαχαίρωμα μετά που έπεσε κάτω… προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά συνέχισα να τη μαχαιρώνω. Πέταξα το μαχαίρι κάπου κοντά. Αρχικά δεν συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Το αντιλήφθηκα μόνο κατά την επιστροφή στο σπίτι”.

Όπως επεσήμανε τον διαλόστειλε όταν την παρακάλεσε να συνεχίσουν τη σχέση τους και εκεί θόλωσε. Η κοπέλα είχε πει στους γονείς της ότι πήγαινε στα μαγαζιά αλλά αντιθέτως, συνάντησε τον Μαλίγκιν. Ανησύχησαν όταν εκείνη δεν επέστρεψε και το κινητό της ήταν κλειστό.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ