Η… συνωμοσία της Μισέλ Ομπάμα με τον Τζορτζ Μπους – ΒΙΝΤΕΟ

Παρ’ όλο που ήταν η κηδεία του πατέρα του ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος δεν έχασε το χιούμορ του ούτε ξέχασε τους καλούς του τρόπους. Έτσι τη στιγμή που χαιρετούσε τους παριστάμενους πρώην προέδρους των ΗΠΑ όπως και το προεδρικό ζεύγος των Τραμπ, συνωμοτικά έσκυψε προς το μέρος της Μισέλ Ομπάμα και φέρεται να της προσέφερε μια καραμέλα, ακριβώς όπως είχε κάνει τον Σεπτέμβριο στην κηδεία του Τζον Μακέιν.

Κατά την άφιξή του στον εθνικό καθεδρικό ναό, ο 72χρονος πολιτικός χαιρέτισε, καταρχάς, τον νυν πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια. Κατόπιν, έσκυψε για να σφίξει τα χέρια του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και της συζύγου του Μισέλ, στην οποία διακριτικά έδωσε κάτι που φαίνεται πως ήταν μια καραμέλα.

Η Μισέλ Ομπάμα χαμογέλασε, όπως ακριβώς αντέδρασε πριν από λίγους μήνες. Όπως είχε πει τότε για το γεγονός σε συνέντευξή στο NBC, «το πρωτόκολλο προβλέπει να καθόμαστε ο ένας στο πλευρό του άλλου. Είναι, επομένως, ο “συνεργός μου” σε κάθε σημαντική εκδήλωση παρουσία όλων των πρώην προέδρων». Στην κηδεία του πατέρα του ωστόσο δεν θα καθόταν πλέον δίπλα της οπότε φρόντισε να αναπληρώσει.

«Τον λατρεύω. Είναι ένας υπέροχος και αστείος άνθρωπος» είχε υπογραμμίσει στο παρελθόν η Μισέλ Ομπάμα αναφερόμενη στον Ρεπουμπλικανό πρώην πρόεδρο.

Πηγή:NBC News, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ