Γιος πασίγνωστου σταρ αποκαλύπτεται επί σκηνής: Αυτός είναι ο σύντροφός μου – ΒΙΝΤΕΟ

Άφωνο άφησε το κοινό με τις δηλώσεις του σε μουσικό φεστιβάλ ο γιος του Γουίλ Σμιθ και της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, Τζέιντεν, ο οποίος στρέφει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αρκετά συχνά τόσο με την εκκεντρικότητά του όσο και με τη δράση του, Είτε εμφανιστεί σε βραβεία κρατώντας στα χέρια το χρυσό άλμπουμ του είτε συνεργάζεται με τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκορ.

Ωστόσο, αυτήν τη φορά άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε τη σεξουαλικότητά του και υπέδειξε μέσα στο κοινό τον σύντροφό του.

“Ο Τάιλερ, ο Δημιουργός, είναι ο καλύτερός μου φίλος. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Και θέλω να σας πω. Ο Τάιλερ δεν θέλει να το πω αλλά αυτός είναι ο γ@#%$^ς γκόμενός μου, είναι ο γ@#$%^&ς γκόμενός μου όλη μου τη ζωή” διατυμπάνισε από σκηνής ο νεαρός καλλιτέχνης προκαλώντας παραλήρημα στο κοινό ενώ ο ίδιος ο Τάιλερ ο Δημιουργός έκανε νεύμα ότι ο Τζέιντεν απλώς αστειευόταν.

Ωστόσο, ο νεαρός καλλιτέχνης επιβεβαίωσε την είδηση στο twitter, γράφοντας: “Ναι, το είπα σε όλους, δεν μπορείς να το αρνηθείς τώρα” με τον υποτιθέμενο σύντροφό του να απαντά γελώντας: “χαχαχα τρελέ!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ