Κύπρια ευρωβουλευτής: Είναι τίτλος τιμής για εμένα ένα διεφθαρμένο καθεστώς να με θεωρεί ανεπιθύμητη – BINTEO

“Είναι τίτλος τιμής για εμένα ένα φασιστικό διεφθαρμένο καθεστώς να με θεωρεί ανεπιθύμητη” είπε η Κύπρια ευρωβουλευτής, Ελένη Θεοχάρους που κηρύχθηκε με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Αλβανίας ανεπιθύμητη στη χώρα.

“Πιστεύω ότι δεν πρόκειται ούτε να με αποκόψουν από τον ηπειρωτικό λαό με τον οποίο με συνδέουν μακροχρόνιοι δεσμοί, αλλά ούτε και να με τρομάξουν. Γιατί δεν είναι ούτε οι πρώτοι, ούτε και οι τελευταίοι έχω άλλες εμπειρίες χειρότερες” δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Θεοχάρους μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Νομίζω ότι θα το βρουν μπροστά τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γιατί θα επιδιώξω να μεταβεί μία Επιτροπή για να κατεβεί στα μειονοτικά χωριά και να δει τις συνθήκες μέσα στις οποίες ζουν οι άνθρωποι και αν είναι δυνατόν να τους ακούσει να μιλούν χωρίς τους χαφιέδες να κυκλοφορούν τριγύρω”, σημείωσε η Κύπρια ευρωβουλευτής και πρόσθεσε αναφερόμενη στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις:

“Μάλλον θα αναιρέσω την υπογραφή μου από την έκθεση. Δεν έχω καμία πρόθεση να στηρίζω πλέον κακόπιστους ανθρώπους, όσο και εάν είχαμε πει ότι δεν φταίει ένα μεγάλο κομμάτι του αλβανικού λαού από τη διεφθαρμένη ηγεσία του. Θα πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα πρέπει να γίνουν σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα της εθνικής μας μειονότητας καθώς επίσης και κάθε μειονότητας, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ούτως ώστε να κάνουν βήματα προς της Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ