Ανακάλυψε στο κινητό του καυτές φωτογραφίες με την πρώην του – Τις δημοσίευσε στο instagram για να την εκδικηθεί – ΦΩΤΟ

Δεν άντεξε το αίσθημα της ζήλιας όταν ανακάλυψε φωτογραφίες του συντρόφου της με την πρώην του σε… ανάρμοστες πόζες, την ημέρα των γενεθλίων της.

Έτσι, η 28χρονη επιχειρηματίας, που είναι ιδιοκτήτρια σειράς ρούχων, αποφάσισε να την εκδικηθεί ανεβάζοντας στον επαγγελματικό λογαριασμό της στο instagram τις “καυτές” φωτογραφίες που εξέθεταν την πρώην με την επισήμανση “μέχρι αύριο θα είναι παντού στο διαδίκτυο”.

Αν και διέγραψε τις επίμαχες φωτογραφίες οκτώ λεπτά μετά, ήδη το πορνογραφικό υλικό είχε διαρρεύσει στα social media και σε διάφορα φόρουμ. Το θύμα που δεν κατονομάζεται, δεν άντεξε την ντροπή, και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ευτυχώς σώθηκε.

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλακή αν και αφέθηκε ελεύθερη με αναστολή ενός έτους και επιπλέον πλήρωσε 200 λίρες για τα δικαστικά έξοδα.

Ο άνδρας είχε μία σύντομη σχέση με το θύμα πριν από χρόνια, το οποίο του είχε στείλει αρκετές φωτογραφίες που την εξέθεταν. Μία ημέρα μετά του ζήτησε να τις διαγράψει αλλά εκείνος τις είχε κρατήσει στο κινητό του ώσπου τις ανακάλυψε η νυν σύντροφός του.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ