Δολοφόνησε με 42 μαχαιριές σύζυγο και κόρη όταν αποκαλύφθηκαν οι απιστίες του

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δράστη της άγριας δολοφονίας στην πόλη Γκλόστερ της Βρετανίας.   Ο 28χρονος άνδρας που απατούσε τη σύζυγό του, μόλις οι απιστίες του ήρθαν στο φως, δολοφόνησε τη γυναίκα του αλλά και την κόρη της. Μαχαίρωσε 24 φορές το κορίτσι και 18 φορές τη σύζυγό του.

Ο Christopher Boon χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιρο και σκότωσε την διοργανώτρια γάμων Laura Mortimer, η οποία πάλεψε μαζί του σε μια τελευταία προσπάθεια να σωθεί.  Στη συνέχεια, μαχαίρωσε την 11χρονη Ella Dalby, η οποία άκουσε τις φωνές και κατέβηκε στο σαλόνι για να βοηθήσει τη μητέρα της.

Τα σώματα τους βρέθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο, σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της οικογένειας στο Gloucester. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη τελικά και ομολόγησε τις πράξεις του.

Ο 28χρονος απατούσε την 31χρονη γυναίκα του και όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, τότε εκείνος βγήκε εκτός εαυτού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η 11χρονη είχε δεχθεί 24 μαχαιριές, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν στο πρόσωπο, ενώ η 21χρονη δέχθηκε 18 μαχαιριές κυρίως στο λαιμό.

Πηγή: Mirror

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ