Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο ομογενής που ύψωσε την ελληνική σημαία στην Αλβανία – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρός από πυρά αστυνομικών έπεσε ο 35χρονος Έλληνας τον οποίο καταδίωκαν οι Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας της Αλβανίας.

Ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο, στο Βουλιαράτι της Αλβανίας, των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, την κατέβασε λίγο αργότερα η αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών ή στον αέρα, ωστόσο αλβανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι άνοιξε πυρ κατά ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων (RENEA), ενώ φωτογραφίες δείχνουν ένα περιπολικό να είναι “γαζωμένο” από καλάσνικοφ.

Ο 35χρονος προσπάθησε να διαφύγει και σύμφωνα με όσα αναφέρει το himara.gr, βρήκε καταφύγιο στο υδραγωγείο της πόλης, όπου περικυκλώθηκε απο αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες των αλβανικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι τα μέλη των RENEA του ζήτησαν να πετάξει το όπλο του και να παραδοθεί, όμως εκείνος αντ΄ αυτού άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον σκοτώσουν, με σφαίρες που τον βρήκαν στο κεφάλι και στο στήθος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ