Σοκ στις ΗΠΑ – 12χρονες ήθελαν να πιουν το αίμα των συμμαθητών τους – ΦΩΤΟ

Δυο μαθήτριες Δημοτικού 11 και 12 ετών σκόπευαν να σφάξουν τους συμμαθητές τους, να τους πιουν το αίμα και στην συνέχεια να αυτοκτονήσουν!

Το φρικιαστικό περιστατικό διαδραματίστηκε στο Μπάρτοου της κεντρικής Φλόριντα. Δυο μικρά κορίτσια σχεδίαζαν να στήσουν ενέδρα μέσα στις σχολικές τουαλέτες και να περιμένουν μικρότερους συμμαθητές τους να μπουν μέσα. Θα τους έκοβαν το λαιμό, θα τους τεμάχιζαν θα έτρωγαν τις σάρκες τους, θα τους έπιναν το αίμα και θα αυτοκτονούσαν αφού θα μαχαίρωναν η μια την άλλη. Δεν πρόλαβαν να εφαρμόσουν το σατανικό σχέδιό τους γιατί όταν οι δάσκαλοί τους τις αναζήτησαν καθώς δεν εμφανίστηκαν στην τάξη, τις εντόπισαν μέσα στις τουαλέτες και αφού τις πήγαν στο γραφείο του διευθυντή, έψαξαν τις τσάντες τους βρήκαν 4 μαχαίρια, έναν κόφτη πίτσας και ένα ακονιστήρι για μαχαίρι.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία “Το σχέδιο ήταν να σκοτώσουν τουλάχιστον έναν μαθητή αλλά ο τελικός στόχος ήταν τα θύματά τους να φτάσουν τα 15 με 25! Ο απώτερος σκοπός τους ήταν να γίνουν τόσο αμαρτωλές που αφού θα αυτοκτονούσαν να πήγαιναν στην Κόλαση και θα ήταν μαζί με τον Σατανά”. Οι αστυνομικοί είπαν ακόμα ότι οι μικρές κατέστρωσαν το σχέδιό τους παρακολουθώντας ταινίες τρόμου στο σπίτι της μιας από τις δυο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Τα κορίτσια τώρα αντιμετωπίζουν κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο πρώτου βαθμού και κατοχή όπλων στο σχολείο. Οι εισαγγελείς θα αποφασίσουν αν θα αντιμετωπισθούν ως ανήλικες.Δείτε τις φωτογραφίες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ