Απαλλάσσεται από μία κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης ο Χάρβεϊ Γουαϊνστίν – BINTEO

Οι Νεοϋορκέζοι εισαγγελείς αποφάσισαν να αποσύρουν μία από τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουαϊνστίν, για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με το ABC News, ο δικαστής απέσυρε την κατηγορία που είχε στοιχειοθετηθεί εναντίον του βάσει της καταγγελίας της Λουσία Έβανς, η οποία κατηγορούσε τον Γουαϊνστίν ότι το 2004 την υποχρέωσε σε στοματικό σεξ στη διάρκεια συνάντησής τους. Ωστόσο, αργότερα η νεαρή ηθοποιός είχε στείλει email στον παραγωγό όπου διατηρούσε φιλικό τόνο και τίποτα δεν υπεδείκνυε ότι είχε υπάρξει βιασμός ή κακοποίηση, οπότε η δικαστής έκρινε ότι επρόκειτο για συναινετική επαφή.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες παραμένουν ως έχουν και αφορούν την υπόθεση βιασμού μίας γυναίκας του 2013 και τον εξαναγκασμό σε σεξ άλλης γυναίκας το 2006.

Έντονη ήταν η αντίδραση της συνηγόρου της ηθοποιού η οποία με δήλωσή της ανέφερε: “Να είμαι ξεκάθαρη, η απόφαση να διαγράψουν τις κατηγορίες της πελάτισσάς μου για σεξουαλική επίθεση δεν σημαίνει κάτι για την ενοχή ή την αθωότητα του Γουαϊνσίν. Ούτε συσχετίζεται με τον επίμονο ισχυρισμό της Λουσία ότι υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστίν. Απλώς λέει πολλά για το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν και τον κακό τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση της πελάτισσάς μου”.

Πηγή: ABC News

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ