Η κόρη του Ομπάμα πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ και… ροκάρει – ΒΙΝΤΕΟ

Οι φοιτητές συνήθως πηγαίνουν σε συναυλίες συγκροτημάτων, παίζουν σε αυτά ή κάνουν παρέα με τα μέλη τους. Φαίνεται ότι η Μαλία Ομπάμα κάνει το τελευταίο. Η 20χρονη έκανε το ντεμπούτο της στο μουσικό βίντεο της indie-rock μπάντας του Χάρβαρντ, The New Dakotas.

Κρίνοντας από το μουσικό βίντεο, φαίνεται σίγουρο ότι η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, αξιοποιεί στο έπακρο τα χρόνια της στο κολέγιο, σύμφωνα με το wmagazine.

Το βίντεο για το τραγούδι “Walking on Air”, αρκετά προσεγμένο για τα πρότυπα μπάντας κολεγίου, καταγράφει το ταξίδι των “New Dakotas”, καθώς διοργανώνουν οντισιόν για ένα νέο μέλος. Στο κλιπ, η Μαλία Ομπάμα φοράει πράσινο φούτερ και σκουφάκι ενώ περνάει από οντισιόν ως τραγουδίστρια για το συγκρότημα. Αργότερα παίζει φυσαρμόνικα. Η μπάντα επιλέγει έναν άλλο μουσικό στο τέλος, αλλά δεν φαίνεται η αντίδραση της Ομπάμα.

Με ακόμη δύο χρόνια στο Χάρβαρντ, η Μαλία Ομπάμα έχει πολύ χρόνο να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη συνέχεια. Ίσως να ενδιαφέρεται για τη μουσική ή τον κινηματογράφο. Ήταν βοηθός παραγωγής στη σειρά του HBO «Girls» της Λένα Ντάνχαμ το 2015 και στο sci-fi δράμα «Extant» με πρωταγωνίστρια τη Χάλι Μπέρι το 2014.

Οι γονείς της πάντως είναι και ήδη στον χώρο της ψυχαγωγίας, χάρη στην πρόσφατη συμφωνία τους με το Netflix για την παραγωγή ντοκιμαντέρ και ταινιών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ