Πρώην πριγκίπισσα της Disneyland συγκάλυψε φόνο – Το αιματοβαμμένο σχέδιο του συντρόφου της για γάμο και μήνα του μέλιτος – ΒΙΝΤΕΟ

Μία πρώην πριγκίπισσα της Disneyland καταδικάστηκε για ψευδή κατάθεση στην αστυνομία που αφορούσε τον φόνο που διέπραξε ο σύντροφός της. Το σχέδιό τους ήταν να κλέψουν χρήματα για να μπορέσουν να παντρευτούν και να οργανώσουν το ταξίδι του μέλιτος.

Η Rachel Mae Buffett, καταδικάστηκε για συνέργεια σε φόνο, αναφορικά με τις δύο δολοφονίες που έλαβαν χώρα το 2010.

Ο σύντροφός της, Daniel Patrick Wozniak, βρέθηκε ένοχος το 2015 για τους φόνους του Samuel Herr και της Julie Kibishi και καταδικάστηκε σε θάνατο. Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, η 31χρονη είπε ψέματα, απέφυγε ερωτήσεις και άλλαξε την ιστορία της πολλές φορές κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας για τους φόνους. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο Wozniak πυροβόλησε τον Herr, έναν βετεράνο του στρατού, με ένα όπλο στο θέατρο Los Alamitos, και έπειτα έκοψε σε κομμάτια το πτώμα με σκοπό να κλέψει 62.000 δολάρια που είχε φυλάξει ο άνδρας, ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν. Ο Wozniak στη συνέχεια παρέσυρει την 23χρονη Kibishi στο σπίτι του Herr με το τηλέφωνό του και στη συνέχεια την πυροβόλησε και σκηνοθέτησε τη σκηνή για να φανεί ότι ο Herr είχε βιάσει και δολοφονήσει τη νεαρή γυναίκα και στη συνέχεια έφυγε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ