Ανάρπαστα τα κομπολόγια με υπογραφή…Ερντογάν – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Είναι γνωστό ότι ο Τούρκος Πρόεδρος έχει μεγάλη αγάπη για τα κομπολόγια. Στην τσέπη του πάντα υπάρχει ένα, ενώ συχνά πυκνά τα χαρίζει στους πολίτες του, όταν αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει ένα δώρο.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, ένα κομπολογάδικο στο Ικόνιο αποφάσισε λοιπόν να «εκμεταλλευτεί» την εικόνα του Τούρκου Προέδρου και έτσι λάνσαρε σειρά κομπολογιών με το όνομα «Πρόεδρος Ερντογάν». Πώς λέμε παπούτσια «Gucci», κάτι ανάλογο… Και από τότε έχει δει τις πωλήσεις του να εκτοξεύονται στα ύψη.

Βέβαια το κομπολόι για τον Ερντογάν έχει θρησκευτικό νόημα και όταν το δωρίζει είναι κάτι αντίστοιχο με «εικονίτσα», για να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοήθεια. Κάθε πέτρα και κάθε κόμπος είναι κι ένας στίχος από προσευχή για τους Μουσουλμάνους.

Κατασκευάζει κομπολόγια με ανεκτίμητες πέτρες και τα κάνει να μοιάζουν με αυτά που κρατάει συνήθως ο Ταγίπ Ερντογάν για να δημιουργήσει ίσως την ψευδαίσθηση στον καταναλωτή ότι όλοι οι μεγάλοι και σπουδαίοι άνθρωποι κρατούν κομπολόι.

Τα κομπολόγια με υπογραφή «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» πωλούνται από 12 ευρώ και πάνω…

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ