Δασκάλα ομολόγησε ότι έκανε σεξ με μαθητές της – Την αποκαλούσαν Κιμ Καρντάσιαν και τους έστελνε καυτές φωτογραφίες και βίντεο – ΦΩΤΟ

Μία δασκάλα σε σχολείο της Βόρειας Ντακότα των ΗΠΑ, η οποία άφηνε τους μαθητές της να την αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν, ομολόγησε ότι είχε απρεπείς σεξουαλικές σχέσεις με αρκετούς μαθητές.

Η 37χρονη Shannon Moser, δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο στις κατηγορίες σεξουαλικής επιβολής, σεξουαλικής επίθεσης και αποπλάνησης ανηλίκου μέσω υπολογιστή, σύμφωνα με την Valley News Live.

Η δασκάλα παραιτήθηκε τον Ιούλιο μετά τις καταγγελίες των γονιών ότι έστελνε ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο μέσω Snapchat στους μαθητές της, όπως δημοσίευσε η εφημερίδα Duluth News Tribune. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι έξι αγόρια έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, ενώ ένας εξ αυτών υποστήριξε ότι είχε και σεξουαλική επαφή με την Moser. Ήταν ένας από τους δύο μαθητές που παραδέχθηκαν στους αστυνομικούς ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την δασκάλα τους.

Η Moser είναι παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών και παραμένει προφυλακισμένη.

“Έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και δεν θα δώσει το ποσό της εγγύησης γιατί ξέρει ότι ήταν λάθος οι πράξεις της” δήλωσε ο δικηγόρος της. Η Moser αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Πηγή: NY Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ