Έχει τελικά εξώγαμο ο Τραμπ; – Έφτασε η ώρα της αλήθειας… – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας πρώην θυρωρός στον Πύργο Τραμπ ισχυρίζεται ότι γνωρίζει για την σχέση που διατηρούσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με μία πρώην οικονόμο, με την οποία, όπως ισχυρίζεται, απέκτησε και ένα παιδί. Ο θυρωρός είναι πλέον ελεύθερος να μιλήσει σύμφωνα με τον δικηγόρο του, καθώς μέχρι τώρα είχε συμβόλαιο με την American Media Inc., το οποίο τον εμπόδιζε να συζητάει το συγκεκριμένο θέμα με οποιονδήποτε.

Την Παρασκευή, ο δικηγόρος Marc Held, που εκπροσωπεί τον πρώην θυρωρό Dino Sajudin, υποστήριξε ότι πελάτης του “απελευθερώθηκε” από το συμβόλαιο του με την εταιρεία πρόσφατα μετά από συζητήσεις. Το CNN απέκτησε κατά αποκλειστικότητα ένα αντίγραφο του εν λόγω συμβολαίου.

    Η ημερομηνία υπογραφής είναι η 15η Νοεμβρίου 2015 και αναφέρει ότι η εταιρεία AMI έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα στην ιστορία του Sajudin, αλλά δεν αναφέρει τις λεπτομέρειες της ιστορίας εκτός από μια αναφορά “Η πηγή θα προσφέρει στην AMI πληροφορίες που αφορούν το εξώγαμο παιδί του Ντόναλντ Τραμπ”.

    Το συμβόλαιο αναφέρει επίσης ότι “η AMI δεν θα χρωστάει κάποια αποζημίωση αν δεν εκδόσει το αποκλειστικό”, ενώ σημειώνεται ότι ο Sajudin θα λάβει το ποσό των $30,000 “μόλις η έκδοση είναι έτοιμη”.

    Επίσης, το συμβόλαιο προέβλεπε ότι ο Sajudin θα κατέβαλε ένα εκατομμύριο δολάρα σε περίπτωση που “έσπαγε” το συμβόλαιο.

    “Ο κ. Sajudin δεν μπορούσε να συζητήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στη συμφωνία με την American Media Inc. και την ιστορία που τους πούλησε, λόγω ένος σημαντικού προστίμου” είπε ο Held στο CNN. “Πρόσφατα, η AMI απελευθέρωσε τον κ. Sajudin από τους όρους του συμβολαίου και πλέον μπορεί να μιλήσει για την προσωπική του εμπειρία μαζί τους, αλλά και για την ιστορία του, η οποία είναι ήδη γνωστή ως “λαβράκι”. Ο πελάτης μου ελπίζει ότι η αλήθεια θα λάμψει σύντομα”.

    Πηγή: CNN

    Μοιράσου το:

    σχολίασε κι εσύ